Looking For Anything Specific?

Enuur Life : Quran Packing Time

ENUUR PACKING TIME‼️ Kisah kami di sebalik tabir. Mudah ke nak packing? Alhamdulillah setiap Al-Quran dipacking kemas bersama hadiah lagi. Semoga sahabat semua gembira dapat Al-Quran kesayangan masing-masing nanti!


Haa tengok la tu.. sorang-sorang grab bukan 1, bukan 2, tapi mesti order lebih! Belikan untuk satu keluarga terus.  Boleh baca sama-sama kan..? 


Mana tak nye, dekat eNuur ni ada pelbagai saiz dan design tauu. Siap ada tagging berwarna-warni lagi . Freegift pun berlambak-lambak.






Adik ambil yang A6..

Angah ambil yang B6..

Along ambil yang A5...

Mak dan ayah pulak ambil yang paling besar iaitu A4..







Best sangat kan..? Haa jom-jom dapatkan untuk insan tersayang sekarang!




1. Whatsapp ke no hotline kami, +6018 9100 852 (https://wa.me/message/F544YFYFFYFJD1)


atau 


2. Order terus di website:-


https://khadija.com.my/al-quran-tagging-enuur

https://khadija.com.my/al-quran-tagging-enuur

https://khadija.com.my/al-quran-tagging-enuur

Post a Comment

0 Comments