Advertisement

AlQuran Deboss Kini Siap 2 Minggu Sahaja

ALHAMDULILLAH. PREORDER ALQURAN DEBOSS kini hanya 2 MINGGU sahaja

Tahniahhh dan terima kasih kepada Team Deboss HQ.





Usaha mereka pecutkan design dan ukiran secepat mungkin tanpa affects kualiti sedikit pun

Alhamdulillah


Yang nak order untuk hadiah or hantaran kawin tuhh, jom cepat-cepat book sekarang. Lebih-lebih lagi untuk preparation Bulan Ramadhan nanti.


Apa itu Al-quran Tagging Deboss?


Assalamualaikum shbt, harini kami nak share mengenai deboss bagi sesiapa yang tak tahu deboss tu apa, deboss tu ialah engrave/ukiran kekal pada kulit Al Quran.


❤️Boleh buat engrave atas quran apa?

✅A6, B6, A5, Eks Wanita Dan Special Edition. (Cover Leather)


❤️ Engrave ada warna tak?

✅ Engrave tidak berwarna sebab ia adalah proses pembakaran/laser pada kulit Quran


❤️Ada sediakan template deboss?

✅Ada. Total 20 design template. Boleh ubah nama dan ayat.


❤️Berapa caj deboss?

✅Buat masa ni selaras semua jenis RM99. Setiap pembelian Al-Quran Deboss akan dapat PERCUMA Kotak Premium dan Mask Ekslusif eNuur bernilai sehingga RM60 




❤️Harga termasuk dengan harga quran?

✅Tidak. RM99 harga engrave sahaja. Harga quran bergantung pada jenis quran yg dipilih. 


❤️Proses deboss?

✅2 minggu sahaja, insha Allah











Kenapa ramai sangat orang suka DEBOSS ENUUR? 


✔️Pelbagai lebih 20 pilihan templates design
✔️Pelbagai saiz alquran
✔️Pelbagai warna alquran
✔️Sangat cantik dibuat hantaran untuk insan tersayang
✔️Sangat sesuai untuk hadiah kepada kesayangan
✔️Hadiah special untuk diri sendiri pun boleh


Boleh buat deboss depan dan belakang cover quran tau😍
Best ke Best?

Nah! kami share semua alquran dah siap deboss buat customer-customer tersayang❤️
Nak satu??
.
.
Deboss pun shantikkk. Freegifts pun berlimpahh.. Setiap pembelian Al-Quran Deboss akan dapat PERCUMA Kotak Premium dan Mask Ekslusif eNuur bernilai sehingga RM60 😍 


& paling BEST untuk yang ada bisnes sendiri,
✔️Boleh deboss logo bisnes jugakk tauu! 😍
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 010 305 5679 
.
Atau
.

2.Tempah di website https://muslimstore.com.my/ 😊
.
#SahabateNuur
#BringMoreHappiness
#TEAMSahabateNuur
#eNuur
#AlQuranTajwidTerjemahan
#AlquranHumaira
#AlQuranEksklusifWanita
#AlquranPelangi
#AlQuran
#AlQuranRaihan
#AlQuranRabbani
#AlQuranTajwidBerwarna
#AlQuranTaggingByeNuur
#AlQuranTagging
#AlQuranTag
#tagsafeeya #tag383
#tagenuur
#A5Humaira
#eNuurTaggingMethod 
#ETM
#contest


Post a Comment

0 Comments